Translate

In aplicații informativ procrastinare productivitate studenți școală tehnica pomodoro

16 aplicații care te transormă în cea mai productivă persoană pe care o cunoști


Hello there my dear! 

Astăzi, îmi voi pune în aplicare planul articolului pe care voiam să-l postez de o veșnicie. Anume, am făcut „cercetări”, în ceea ce privește niște aplicații care, teoretic ar trebui să te ajute în viața de zi cu zi. Ce-i drept, unele au fost complet nefolositoare, sau cel puțin, nefolositoare pentru mine, însă altele chiar m-au ajutat mult și deja le folosesc de o bună perioadă de timp. Următoarele aplicații enumerate, nu fac parte dintr-o anume categorie, și veți vedea că vă ajută în diferite domenii. Din păcate, ce vă arăt aici, aplicațiile în sine, știu sigur că sunt disponibile pentru Android, unele posibil si pe iOS, dar nu toate. Cu toate acestea, pentru utilizatorii de iPhone, promit solemn că voi reveni cu un alt articol, special pentru voi. De asemenea, voi încerca să includ aici aplicații mai puțin cunoscute la noi, și nu am mai menționat în celelalte articole (spre exemplu: CamScanner și Forest).

Deci, să începem (Shall we?):

1. Action Dash


Această aplicație, din titlu nu spune prea multe, însă este un screen time tracker. Mai exact, îți cronometrează timpul pe care îl petreci pe telefon zilnic. Cu ce mă ajută? Păi, deseori, folosesc cam prea mult „tehnologia” si pot spune că, fără să-mi dau seama, pierd vremea ore în șir pe Instagram și Facebook. Astfel, Action Dash, îmi spune exact cât timp am petrecut zilnic pe fiecare aplicație, și de asemenea, totalul timpului petrecut pe telefon. Din păcate, în capturile de ecran de mai jos, nu sunt un model  foarte bun, veți vedea imediat și de ce.




2. Agenda


Agenda, este acel tip de aplicație în care ai 4 în 1. Pe această aplicație o poți folosi ca și: Calendar, Manager de trask-uri, To do lists și notiție. Nu sunt prea multe de spus despre el, decât că are un design destul de minimalist iar mie, personal, îmi place foarte mult.



3. Any.do


Această aplicație este strict una pentru liste cu ce avem de făcut. Acest beneficiu îl are și Agenda, însă această aplicație stă mai bine cu programarea acestora, tu putând categorisi fiecare sarcină în parte. De asemenea, nu știu cât de folositor este, dar există și posibilitatea de a partaja lista de sarcini cu un prieten, dacă acesta are și el aplicația.





4. AnyBooks și BookHub


Aceste doua aplicații cred că sunt aproape identice. Aici pot fi găsite peste 10.000, ce-i drept, în limba engleză. Folosesc aplicațiile pentru tabletă ca să pot citi când am timp liber.




5. Atmosphere


Atmosphere este  o aplicație pur si simplu genială. Aceasta generează sunete de fundal, ideale pentru persoanele cărora le place să învețe, să adoarmă sau să mediteze cu diferite sunete din natură pe fundal.


6. Brain.fm


Asemenea aplicației anterioare, Atmosphere, Brain.fm produce sunete, ideale pentru difeirte activități. Însă, aici sunt categorisite în următoarele categorii: Focus, Meditate, Sleep, Recharge și Relax.




7. Boosted


Boosted este aplicația ideală pentru a duce un proiect sau o sarcină mai complexă la bun sfârșit. Are un design complet minunat și o groază de modalități de a-ți personaliza proiectele. De asemenea, există si un time tracker și foarte multe statistici.




8. Elisi


Elisi oferă un Planner digital, Habit Tracker, Liste și notițe. Asemănătoare cu Agenda, însă  cu un design ceva mai diferit.




9. Flipd


Flipd este o aplicație puțin de tot asemănătoare cu Forest, menționată într-un alt articol. Ea încureajează pe oricine o instalează, să petreacă cât mai puțin timp cu telefonul cu fața în jos/închis, în timp ce lucrează la o anumită sarcină. Aplicația mai incude și niște sunete relaxante precum Brain.fm și Atmosphere.




10. GoodTime


Un timer destul de minimalist și rapid. Nu sunt prea multe de spus despre el.





11. Grow


La fel, Grow este un habit tracker destul de bun. Asemănător cu Forest, aseamănă obiceiul impus de voi cu o plantă, care continuă să crească mai mare cu cât urmați mai cu strictețe rutina de a complete obiceiul. Dacă săriți peste vreo zi, planta va muri.



12. MindShine


Aplicație strict pentru persoanele care vor să facă un obicei din meditație. Există multe programe de urmat. Eu am folosit această aplicație la început, când încercam să-mi fac un obicei din meditație, însă acum am înlocuit-o cu Atmosphere și Brain.fm.





13. Moodpath


Este o aplicație nouă de până acum, și anume un aplicație de Mood Traking, și anume, îți înregistrează starea psihică în fiecare zi, astfel încât să-ți poți vedea progresul stării de spirit în timp.




14. Pixels


Este o aplicație asemănătoare cu Moodpath, însă mai minimalistă.




15. Stop, Breathe & Think


O aplicație destul de ok pentru meditație sau pentru a-ți reveni în fire atunci când ai o stare proastă sau treci printr-un moment solicitant.




16. Tide


Și ea, o aplicație bună pentru persoanele care vor să învețe iar un timer le ajută. Aplicația oferă, de asemenea, sunete liniștitoare pentru fiecare sesiune, pentru a vă ajuta să vă concentrați.





Sper că v-a fost de folos această listă. Dacă încercați vreuna din aplicații, vă rog să-mi scrieți fie în comentarii, pe Facebook sau Instagram și să-mi spuneți dacă v-a ajutat. De asemenea, voi mai continua lista cu următoarele aplicații de care dau și mi se par demne de trecut în articol.

Take care!
Alte articole geniale:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.